Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

V tem letu so na Višji prometni šoli Maribor izvedli okroglo mizo na temo "Dobre prakse in izzivi na področju skladiščnega poslovanja", organizirali so tudi 7. dan prometne varnosti, se povezali z agencijo za zaposlovanje iz Ladshut-Pfarrkirchna in obiskali podjetje Kuehne und Nagel.

Vpis na višješolske programe prometne šole je možen še do 1. oktobra 2016. V kolikor boste ocenili, da so v vašem podjetju kandidati, ki bi s svojim študijem lahko nadgradili svoja strokovna znanja in s tem prispevali k še večji uspešnosti poslovanja, Vas vabijo, da jih kontaktirate.

Študij je cenovno ugoden in predvsem fleksibilen, saj se delno izvaja tudi v e-okolju.

Plačilo študija je mogoče izvesti v 11 obrokih tudi za podjetja, pri čemer Vam ponujajo še dodatne ugodnosti v primeru, da boste na študij napotili več delavcev.

Ponujajo tudi izredno možnost študentom in diplomantom višješolskega programa EKONOMIST (modul Tehnični komercialist), da si po prilagojenem skrajšanem programu pridobijo višješolsko diplomo INŽENIR LOGISTIKE (modul Poslovna logistika).

Vse informacije o višješolskih programih Logistično inženirstvo, Varstvo okolja in komunala in Ekonomist lahko dobite na njihovi spletni strani www.vpsmb.net ali na telefonski številki 02/42-94-137.