Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

 

2. PLANINSKI FILMSKI VEČER E. M. SAVELLIJA

JAVNI RAZPIS

 

Upravni odbor Planinskega društva Črna na Koroškem vas obvešča, da bo naslednje leto Planinsko društvo Črna na Koroškem organiziralo 2. planinski filmski večer E. M. Savellija in s tem uresničilo lansko željo oz. napoved, da bi ta večer postal tradicionalen. To se bo zgodilo v petek, 23. 2. 2018 ob 18.00 uri v Kulturnem domu v Črni na Koroškem.

Zasnova večera ostaja takšna, kot je bila v izvirniku lansko leto, in sicer: v prvem delu bodo prikazani filmi E. M. Savellija, v drugem delu pa aktualni dosežki ali doživetja ali filmski zaznamki koroških alpinistov, planincev, hribovcev, gorskih kolesarjev ipd.

Da bi ta drugi del bil čim bolj aktualen in zanimiv, so se poslužili javnega razpisa: "POZIVAMO VSE, KI SO V PRETEKLEM LETU ALI DVEH ALI TREH USTVARILI KAKŠEN VIZUALNI ZAPIS, DA SE NAM JAVIJO IN BODO POD POGOJI TEGA RAZPISA VKLJUČENI V PROJEKCIJO NA PLANINSKEM FILMSKEM VEČERU".

Pogoji razpisa so sledeči:

-        - Prispevek je avtorsko delo prijavljenega, prijavljeni pa je praviloma s Koroške, lahko pa je prijavljeni akter v prispevku, ki ga je posnel nekdo drug, ali pa je koroško pokrajino oz. aktivnost v njej posnel avtor od drugod.

-  - Vsebina prispevka mora biti vezana na planinsko tematiko, v najširšem smislu.

-        - Prispevek je lahko v obliki filma ali digitalnih fotografij.

-     - Zaželeno je, da ima prispevek zvočno podlago, ni pa nujno, prispevek boste na predstavitvi lahko komentirali, ni pa nujno.

-      - Prispevek mora biti v časovni omejitvi od min. 3 minut do max. 20 minut.

-       - Prispevek pošljete do najkasneje 31.12. 2017 na email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali pa prej pokličete in se vse potrebno dogovorimo na: 041 731 086, Marijan Lačen.

-      Komisija za filmski večer pri PD Črna si pridržuje pravico odločanja, kateri prispevki bodo objavljeni.

-       Prispevkov oz. njihove projekcije ne bodo honorirali, na vašo željo vam jih bodo vrnili.

"Verjamemo, da je v preteklih letih marsikdo ustvaril kakšen zanimiv planinski vizualni zapis. Zakaj bi ta ostal neopažen, zakaj ga ne bi videlo več ljudi? Zato vas pozivamo, da se odzovete na naš razpis in upoštevate rok prijave".

Na svidenje 23. februarja 2018 v Črni na Koroškem!

                                                                                             

Upravni odbor Planinskega društva Črna na Koroškem.

 

 

2. PLANINSKI FILMSKI VEČER E. M. SAVELLIJA 3 001