Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

Zaradi odmere nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča za leto 2016, Občina Črna na Koroškem poziva vse lastnike nepremičnin, da najkasneje do 1.2.2016 sporočijo vse spremembe, povezane z odmero Nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča ter da lahko do 31.1.2016 podajo vlogo za oprostitev.

Prijava podatkov za odmero

Vse zavezance za plačilo nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča pozivamo, da najkasneje do 1.2.2016 Občini Črna na Koroškem sporočijo vse spremembe, ki so povezane oz. vplivajo na odmero NUSZ za leto 2016, zlasti naslednje: sprememba zavezanca, sprememba vrste dejavnosti ali namembnosti prostora, objekta ali zemljišča, sprememba poslovne ali stanovanjske površine, sprememba stalnega prebivališča oziroma naslova zavezanca, kjer sprejema poštne pošiljke in podobno. Zavezanci so tudi med letom dolžni na navedeni naslov sporočiti vse spremembe, ki vplivajo na določitev višine nadomestila in spremembo statusa zavezanca najpozneje v 30 dneh od nastanka spremembe. Če zavezanec nastalih sprememb ne sporoči, se za odmero uporabijo podatki, s katerimi razpolaga občina, ali se lahko pridobijo brez sodelovanja zavezanca.

Oprostitev plačila nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča za leto 2016

Občina Črna na Koroškem zavezance za plačilo nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča (NUSZ) obvešča, da lahko do 31. 1. 2016 vložijo »Vlogo za oprostitev plačila NUSZ« za leto 2016.

Obrazca za oprostitev in prijavo oz. spremembo podatkov sta na voljo v sprejemni pisarni Občine Črna na Koroškem, objavljena pa sta tudi na spletni strani Občine Črna na Koroškem.

Vloga za oprostitev in prijava spremembe se vloži v sprejemni pisarni Občine Črna na Koroškem, Center 101, 2393 Črna na Koroškem, ali pa se ga posreduje po e-pošti na naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Vse dodatne informacije in vpogled v podatke zavezanci lahko pridobijo v času uradnih ur na Občini Črna na Koroškem ali na tel. št. 02 870 48 11.

 

Občina Črna na Koroškem