Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

Lastnike nepremičnin v Občini Črna na Koroškem obveščamo, da bo od 1.10.2019 do vključno 30.10.2019 v sejni sobi Občine Črna na Koroškem (Center 101 Črna na Koroškem) potekala javna razgrnitev predloga modelov vrednotenja nepremičnin. Model vrednotenja pripravljen s strani Geodetske uprave Republike Slovenije.

Predlog modelov vrednotenja bo s 1.10.2019 dostopen na Portalu množičnega vrednotenja nepremičnin (MVN) www.mvn.e-prostor.gov.si. Na portalu lahko najdete izračunane vrednosti na osnovi objavljenega predloga modelov in podatkov nepremičnin v registru nepremičnin na dan 27.6.2019.

RAZGRNITEV: Javna razgrnitev predloga modelov poteka od 1. oktobra 2019 do 30. oktobra 2019.

ROK ZA PRIPOMBE: Vsi zainteresirani lahko od 1. oktobra 2019 do 15. novembra 2019 izrazijo mnenja in pripombe k predlogu modelov vrednotenja.

Pripombe, ki se nanašajo na zarise vrednostnih con in višine vrednostnih ravni nepremičnin na območju naše občine lahko obrazložite na obrazcu JR.MV-1, ki ga pošljete na enega izmed sledečih načinov:

- po pošti na naslov Občina Črna na Koroškem, Center 101, 2393 Črna na Koroškem,

- v digitalni obliki na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. ali

- izpolnite obrazec v fizični obliki in ga oddate v sprejemni pisarni občine.

Vse ostale pripombe lahko podate na obrazcu JR.MV-2, ki ga pošljete po pošti na naslov Geodetska uprava RS – Vrednotenje, p.p. 35, 1001 Ljubljana, ali skeniranega na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

Obrazca JR.MV-1 in JR.MV-2 bosta na voljo na kraju javne razgrnitve ali na Portalu MVN. Šteje se, da je pri dajanju pripomb in predlogov z navedbo imena in priimka ali drugih osebnih podatkov dan pristanek za objavo teh podatkov v javno objavljenih stališčih do pripomb. Osebe, ki ne želijo, da se v stališču objavijo imena in priimki ali drugi osebni podatki, morajo to posebej navesti.

Občinska uprava

Občine Črna na Koroškem