Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

Predstavljamo vam novo rubriko »MLADINSKE NOVIČKE«, kjer vam bomo predstavljali različne vsebine namenjene vam mladim. Hkrati vas vabimo, da soustvarjate dogodke, da se vključite v različna dogajanja v občini in poskrbite za medsebojno izmenjavo informacij, ki so namenjene vam mladim.

Aktualne vsebine namenjene mladim:

  • Obveščamo vas, da je na spletni strani občine objavljen javni razpis za prodajo parcel v stanovanjski soseski »Šmelc« za gradnjo stanovanjskih hiš pod ugodnimi pogoji za mlade družine, zato vse zainteresirane vabimo, da se na razpis prijavite.
  • Občina Črna na Koroškem subvencionira šolski prevoz dijakom in študentom v naši občini, ki so oddaljeni od najbližjega avtobusnega postajališča 3 kilometre ali več.
  • Občina namenja enkratno denarno pomoč ob rojstvu otroka v višini 400,00€ in sadiko drevesa. Vse vlogo lahko pridobite na naši spletni strani www.crna.si.

Obveščamo vas, da v centru Črne deluje medgeneracijski center Plac, kjer lahko brezplačno organizirate različne dogodke za vas mlade in ta prostor uporabljate tudi za druženje. Vse kar morate narediti je, da nas o dogodku obvestite na tel.št: 87 04 820 ali na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Vabimo vas tudi, da se vključite v pestro septembrsko dogajanje, ki bo ponujalo številne aktivnosti: Športno-dobrodelni projekt 42 Maratonov v 42 dneh, ki se bo odvijal 12. septembra, Evropski teden mobilnosti (16. – 22.9), Teden športa (23. – 30.9.) ter projekt Zdrava Črna, ki poteka vsako sredo ob 17. 00 uri v Športnem parku Črna. Več o prihajajočih dogodkih si lahko preberete na spletni strani občine http://crna.si/index.php/novice/dogodki-in-prireditve

Še nekaj aktualnih povezav:

Informacije v zvezi s štipendijami, ki so namenjene spodbujanju izobraževanja http://www.mddsz.gov.si/si/delovna_podrocja/trg_dela_in_zaposlovanje/stipendije/

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS: http://www.sklad-kadri.si/

RRA Koroška - Regionalna razvojna agencija za Koroško: http://www.rra-koroska.si/si/

Razvojno podjetje A.L.P. PECA: http://www.alppeca.si/

Zavod republike Slovenije za zaposlovanje: https://www.ess.gov.si/

Center za socialno delo Ravne na Koroškem: http://www.csd-ravne.si/

Mladi smo: https://www.mladismo.si/

 

Veseli bomo vsake vaše pobude in podprli bomo vsako vašo idejo.

 

Želimo vam čim lepše preživljanje prostega časa in uspešno novo šolsko leto.

 

Vse aktualne in sveže informacije lahko pridobite s klikom na spodnje naslove:

RAZPIS 2019 - 44 KADROVSKIH ŠTIPENDIJ SIJ METAL RAVNE IN SIJ RAVNE SYSTEMS

 JAVNI RAZPIS ZA ŠTIPENDIRANJE DIJAKINJ IN DIJAKOV - Ustanova "Fundacija ZPMS za otroke in družine v Sloveniji"- objavljeno 30.8.2018

63. KOROŠKI TURISTIČNI TEDEN V ČRNI NA KOROŠKEM

VABILO K SODELOVANJU PRI PROJEKTU ZDRAVA ČRNA

Javni razpis za dodelitev štipendij Ustanove - Fundacije akademskega slikarja Karla Pečka v študijskem letu 2018/2019