Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DONACIJE POPLAVE 2023

Denarno pomoč za prizadete v občini Črna na Koroškem lahko nakažete na:

TRR: SI56 0110 0010 0007 227
SKLIC: 00 2393
NAMEN NAKAZILA: POPLAVE 2023
BIC BANKE: BSLJSI2X
KODA NAMENA: CHAR.

Hvala vam za vašo pomoč.

A A A

V okviru programa Aktivno v šolo in zdravo mesto so predstavniki IPoP – Inštituta za politike prostora za spodbujanje hoje kot aktivne oblike mobilnosti ter ustvarjanja zdravega bivalnega okolja ter predstavniki CIPRA Slovenija, društva za varstvo Alp, junija začeli sodelovanje z Občino Črna na Koroškem, ki se je uspešno odzvala pozivu Načrtujmo skupaj zdravo mesto! Aktivnost predvideva sodelovanje z lokalnimi deležniki v procesu priprave Lokalnega načrta hodljivosti, s katerim želimo izboljšati pogoje za hojo in poskrbeti za zdravje prebivalcev in za kakovost njihovega bivanja.

V torek 9. 6. 2020 so predstavniki omenjenih inštitucij po terenskem ogledu razmer na cestah in ulicah, umerili karto dostopnosti in preverili svoja izhodišča s fokusno skupino. V Črni so se v fokusno skupino povezali  predstavniki občine Črna na Koroškem, Nacionalnega inštituta za javno zdravje OE Ravne na Koroškem, Krajevne skupnosti Žerjav, CUDV Center za usposabljanje in delo Črna na Koroškem, Komisije za mlade Črna na Koroškem, Sveta za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Črna, OŠ Črna, Zdravstveno varstvenega centra ZD Ravne na Koroškem, Društva invalidov Mežiške doline, enota Črna na Koroškem.

Priprava Lokalnega načrta hodljivosti poteka v okviru programa Aktivno v šolo in zdravo mesto, ki ga sofinacira Ministrstvo RS za zdravje in je del prizadevanj Dober tek Slovenija za več gibanja in zdravo prehrano.

Več o načrtovanju hodljivosti in prvih korakih v Občini Črna na Koroškem  si lahko preberete TUKAJ.

20200609 142009

 

 

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries