Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DONACIJE POPLAVE 2023

Denarno pomoč za prizadete v občini Črna na Koroškem lahko nakažete na:

TRR: SI56 0110 0010 0007 227
SKLIC: 00 2393
NAMEN NAKAZILA: POPLAVE 2023
BIC BANKE: BSLJSI2X
KODA NAMENA: CHAR.

Hvala vam za vašo pomoč.

Mladi v občini

Vsebine v pripravi...

Zdravje v občini

Vsebine v pripravi...
A A A

romana lesjak kopija copy

Rodila sem se 27. decembra 1956 v Črni na Koroškem mami Mariji in očetu Francu Polajner. Otroška leta sem preživela v Centru Črne, polovico svojega življenja v Rudarjevem, sedaj pa stanujem na Pristavi.

Imam tri otroke: Petro, po poklicu magistrico komunikologije in univerzitetno diplomirano novinarko, Jureta, univerzitetnega diplomiranega politologa in absolventa doktorskega študija na FDV in srednješolko Uršo. Sem babica dvojčic Gaje in Daše.

Po poklicu sem magistrica upravnih znanosti, diplomirana upravna organizatorka, pravnica, ekonomski tehnik in administratorka, končala sem tudi šolo za računovodje. Imam bogate delovne izkušnje s področja delovanja javnih podjetij, občin in gospodarskih javnih služb. Svoja znanja vseskozi dopolnjujem na seminarjih in tečajih.

Aktivna sem na vrsti drugih področjih, tako strokovnih kot športnih. Sem sodnica-porotnica na Delovnem in socialnem sodišču. Predsedujem nadzornemu odboru MNZ Maribor, sem tudi članica mednarodne komisije pri NZS. Sem prostovoljka v kar nekaj društvih.

Sem ljubiteljica narave, lepe besede, knjig in poezije, ki jo tudi sama pišem. Sem socialno čuteč človek, razumem stisko ljudi,ki jim vedno prisluhnem in jim poskušam po svojih močeh pomagati, med drugim tudi z vsakoletno organizacijo dobrodelnih tekem.
Sem športnica, rekreativno treniram tradicionalni karate, opravljen imam mojstrski izpit za črn pas – 1.dan. Tudi glasba mi je blizu in zelo rada obiskujem rock koncerte.

Problemom se ne izogibam, soočam in spopadem se z njimi ter jih poskušam po svojih najboljših močeh razreševati.

V veliko čast mi je, da so mi volivci ponovno zaupali vodenje naše občine. Svoj kraj imam rada, zato z velikim veseljem delam zanj in zlasti za ljudi.

Vprašajte me...

Vaša vprašanja, predloge, pripombe sprejemam na email naslov: romana.lesjak@crna.si

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries