Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

Predstavljamo vam novo rubriko »MLADINSKE NOVIČKE«, kjer vam bomo predstavljali različne vsebine namenjene vam mladim. Hkrati vas vabimo, da soustvarjate dogodke, da se vključite v različna dogajanja v občini in poskrbite za medsebojno izmenjavo informacij, ki so namenjene vam mladim.

Aktualne vsebine namenjene mladim:

  • Obveščamo vas, da je na spletni strani občine objavljen javni razpis za prodajo parcel v stanovanjski soseski »Šmelc« za gradnjo stanovanjskih hiš pod ugodnimi pogoji za mlade družine, zato vse zainteresirane vabimo, da se na razpis prijavite.
  • Občina Črna na Koroškem subvencionira šolski prevoz dijakom in študentom v naši občini, ki so oddaljeni od najbližjega avtobusnega postajališča 3 kilometre ali več.
  • Občina namenja enkratno denarno pomoč ob rojstvu otroka v višini 500,00€ in sadiko drevesa. Vse vlogo lahko pridobite na naši spletni strani www.crna.si.

Obveščamo vas, da v centru Črne deluje Medgeneracijski center Plac, kjer lahko brezplačno organizirate različne dogodke za vas mlade in ta prostor uporabljate tudi za druženje. Vse kar morate narediti je, da nas o dogodku obvestite na tel.št: 02/87 04 820 ali 041 743 442 ter na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

 

Občina Črna na Koroškem, Komisija za mlade in mladi v kraju smo zelo veseli in ponosni, da je Inštitut za mladinsko politiko dne 29.5.2018 Občini Črna na Koroškem podaljšal veljavnost certifikata Mladim Prijazna občina za obdobje 2018-2022.

Certifikat spodbuja lokalne skupnosti, da odigrajo svojo vlogo pri vzpostavljanju okolja prijaznejšega do mladih, kot prednostna področja pri osamosvajanju mladih pa so pri certifikatu izpostavljeni: participacija mladih, organiziranje mladih, načrtno obravnavanje področja mladine, informiranje mladih, zaposlovanje mladih, izobraževanje mladih, stanovanjska politika za mlade ter skupni projekti mladih in Občine na ravni politik za mlade.

img2f40e32c4425171

Še nekaj aktualnih povezav:

Informacije v zvezi s štipendijami, ki so namenjene spodbujanju izobraževanja http://www.mddsz.gov.si/si/delovna_podrocja/trg_dela_in_zaposlovanje/stipendije/

Javni štipendijski, razvojni, invalidski in preživninski sklad RS: http://www.sklad-kadri.si/

RRA Koroška - Regionalna razvojna agencija za Koroško: http://www.rra-koroska.si/si/

Razvojno podjetje A.L.P. PECA: http://www.alppeca.si/

Zavod republike Slovenije za zaposlovanje: https://www.ess.gov.si/

Center za socialno delo Ravne na Koroškem: http://www.csd-ravne.si/

Mladi smo: https://www.mladismo.si/

 

Veseli bomo vsake vaše pobude in podprli bomo vsako vašo idejo.

 

Želimo vam čim lepše preživljanje prostega časa in uspešno novo šolsko leto.

 

Vse aktualne in sveže informacije lahko pridobite s klikom na spodnje naslove:

V OBČINI ČRNA NA KOROŠKEM MLADI PRIPRAVLJAMO NOVO STRATEGIJO ZA MLADE V OBČINI ČRNA NA KOROŠKEM ZA OBDOBJE 2023-2027

RAZPIS - KADROVSKE ŠTIPENDIJE SIJ METAL RAVNE IN SIJ RAVNE SYSTEMS

 JAVNI RAZPIS ZA ŠTIPENDIRANJE DIJAKINJ IN DIJAKOV - Ustanova "Fundacija ZPMS za otroke in družine v Sloveniji"

66. KOROŠKI TURISTIČNI TEDEN V ČRNI NA KOROŠKEM

VABILO K SODELOVANJU PRI PROJEKTU ZDRAVA ČRNA

 

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries