Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
A A A

Danes goduje Matija (Matija led razbija – če ga ni, ga pa naredi), torej tudi kralj Matjaž, ki se je odločil, da na ta dan razglasi zmagovalce 30. Gradov kralja Matjaža. Sporočamo vam, da je bil kralj Matjaž s strokovno komisijo navdušen nad vašim odzivom in sodelovanjem in je imel zelo težko nalogo pri izbiri najboljših mojstrovin, se je pa odločil, da razglasili najlepšega v vsaki kategoriji glede na starost (do 15 in nad 15 let) in vrsto izvedbe (risbe, makete ali izdelan grad) in pa zmagovalca po vašem izboru, ki je prejel največ všečkov na FB profilu Snežni gradovi kralja Matjaža. Pa poglejmo kako se je s strokovno komisijo odločil…

Kategorija do 15 let:

RISBICE – Skupinski izdelek risbe devetih učencev 1. g. razreda OŠ Ljudski vrt Ptuj - podružnica Grajena pod mentorstvom učiteljice Marjete.

MAKETE – grad iz odpadne embalaže, ki so ga izdelali otroci prve starostne skupina vrtca Kralj Matjaž Črna iz oranžne igralnice pod mentorstvom vzgojiteljic Urške P. in Sare S.

IZDELANI GRAD- Otroci iz prve starostne skupine vrtca Kralja Matjaž Črna so skupaj z vzgojiteljicama Marjano in Urško zgradili za kralja Matjaža majhno ledeno maketo grajske jedilnice.

Kategorija nad 15 let:

RISBICE - učenci skupine USP B iz CUDV Črna na Koroškem pod vodstvom mentorice Tanje z risbo, ki je narisana z vodenimi barvami in ogljem.

MAKETE - družina Brožič iz Švedske z maketo gradu iz odpadnega materiala in embalaže.

IZDELANI GRAD - Veliki grajski navdušenci, Sabina, Arni in Primož z izdelanim ledeno-snežnim gradom.

ZMAGOVALEC PO IZBORU OBISKOVALCEV FB STRANI SNEŽNI GRADOVI KRALJA MATJAŽA - najmlajša skupina vrtca Kralj Matjaž z menoricema Urško E. in Urško K. z izdelanim sladkornim gradom in Ziplein-om

Iskrene čestitke vsem nagrajencem, katerim bodo podeljene tudi nagrade, ki jih je priskrbel samo za vas vaš dragi kralj Matjaž s svojo druščino.

Zahvaljujemo se tudi vsem ostalim sodelujočim, ki ste nam poslali fotografije svojih mojstrovin in nam omogočili, da smo tudi letos uspešno izpeljali že 30. prireditev Gradovi kralja Matjaža. Že sedaj pa vas vabimo, da se pridružite prireditvi prihodnje leto. Hvala tudi sponzorjem, ki so celotno prireditev podprli z nagradami: Podzemlje Pece d.o.o. turistični rudnik in muzej, Geopark Karawanken-Karavanke- čezmejni geopark, Koroški splavarji, Gostilna Rešer, Izletniška kmetija Smrečnik-Gorza in Okrepčevalnica in picerija Kurnik.

KATEGORIJA POD 15 LET RISBE

KATEGORIJA POD 15 LET MAKETE

KATEGORIJA POD 15 LET IZDELANI GRAD

KATEGORIJA NAD 15 LET RISBE

KATEGORIJA NAD 15 LET MAKETE

KATEGORIJA NAD 15 LET IZDELANI GRAD

ZMAGOVALCI PO IZBORU OBČINSTVA

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries