Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DONACIJE POPLAVE 2023

Denarno pomoč za prizadete v občini Črna na Koroškem lahko nakažete na:

TRR: SI56 0110 0010 0007 227
SKLIC: 00 2393
NAMEN NAKAZILA: POPLAVE 2023
BIC BANKE: BSLJSI2X
KODA NAMENA: CHAR.

Hvala vam za vašo pomoč.

A A A
Vse mlade med 15. in 29. letom, ki imajo stalno prebivališče na območju občine Črna na Koroškem, pa tudi mlade, ki v kraju delate ali ga obiskujete, pozivamo k izpolnjevanju anonimne ankete, ki bo odprta do ponedeljka, 21. novembra 2022. ANKETA JE ZAKLJUČENA. HVALA ZA VAŠE ODGOVORE!
Prosimo, da odgovoriš na vsa vprašanja iz vseh sklopov.✍️
 
Občina Črna na Koroškem skupaj z mladimi krajani pripravlja Strategijo za mlade v Občini Črna na Koroškem za obdobje 2023-2027. Strategija bo oblikovana na podlagi pobud in želja mladih, ki živijo v občini, zato smo pripravili anketo, ki bo osnova za izdelavo analize stanja in evidentiranje pobud in predlogov mladih. Z anketo želimo izvedeti, kako mladi v občini Črna na Koroškem ocenjujejo obstoječe ukrepe s področja lokalne mladinske politike in kaj je potrebno storiti, da se bo zadovoljstvo mladih povečalo.
V strategiji bomo zastavili cilje in konkretne ukrepe za njihovo doseganje na področju mladinskega organiziranja, izobraževanja, informiranja, stanovanjske problematike, zaposlovanja, mobilnosti, prostega časa in zabave ter participacije mladih v občini Črna na Koroškem.
Izkoristi priložnost in sodeluj pri načrtovanju prihodnosti mladih v naši občini.?
Za sodelovanje se ti najlepše zahvaljujemo.
 
Strategija za mlade v občini Črna

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries