Center 101, 2393 Črna na Koroškem
02 87 048 10
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
DONACIJE POPLAVE 2023

Denarno pomoč za prizadete v občini Črna na Koroškem lahko nakažete na:

TRR: SI56 0110 0010 0007 227
SKLIC: 00 2393
NAMEN NAKAZILA: POPLAVE 2023
BIC BANKE: BSLJSI2X
KODA NAMENA: CHAR.

Hvala vam za vašo pomoč.

A A A

Drage ženske!

Z velikim veseljem vas vabimo že na 2. dogodek za ženske v Črno na Koroškem, z namenom ozaveščati o dobrem počutju, zdravju in z vami deliti naša dragocena znanja in izkušnje. Ta edinstven dogodek, že drugi zapovrstjo, ponuja priložnost za sprostitev in druženje in predvsem čas, ki ga lahko namenite samo sebi, drage ženske.

Tudi tokrat bomo z vami delile zanimive tematike. Z vami bomo tri izkušene strokovnjakinje z različnih področij:

?Maja Pečovnik (FitVibe) - mag. biologije in mikrobiologije, ki je svoje primarno znanje združila še z opravljenimi strokovnimi izobraževanji iz področja prehrane in prehranskega svetovanja in osebnega trenerstva. Usmerjena je predvsem v ženske, ki jim s svojimi storitvami pomaga uravnavati cikličnost telesa, kar pripomore k boljšemu počutju.

?Jožica Šumah Kordež (Čarobnost obraza) - Obrazna refleksoterapevtka, inštruktorica joge obraza, USUI in IMARA REIKI učiteljica, BARS fascilitatorka. V sklopu vsega navedenega izvaja različne terapije in tečaje, s katerimi se lahko podprete na poti vašega življenja.

?Anita Rihter (Tempelj ravnovesja) - Licencirana izvajalka Tui-Na masaže z osnovami tradicionalne kitajske medicine. Z masažo in akopresuro poišče in odpravi različne blokade v telesu in uravnoveša energijsko stanje telesa. Je tudi svetovalka za Bachovo cvetno terapijo, ima certifikat za aurikuloterapijo (akupunkturne točke na ušesih), je NPK čebelarka, apiterapevtka, maserka medene masaže in REIKI mojstrica.

Spored dogodka je v priponki.

Prvih 40 prijavljenih udeleženk bo na dogodku prejelo tudi bogato darilno vrečko, s praktično vsebino.

Cena dogodka je ob zgodnji prijavi, do petka, 29.3. 30€, od sobote 30.3. dalje pa je cena dogodka 35€. Prijave so možne do srede 17.4.2024.

Prijavite se lahko na email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.. Ob prijavi boste prejeli navodila in podatke za poravnavo prijavnine.

Veselimo se druženja z vami!

Maja, Jožica in Anita

 

Dogodek_Čas_zame_copy.pngSpored_dogodka.png

 

 

Joomla! Debug Console

Session

Podatki o profilu

Uporaba pomnilnika

Database Queries